fbpx

Спортна Лятна Занималня

ЕДИНСТВЕНАТА ПО РОДА СИ ЦЕЛОДНЕВНА  ЛЯТНА СПОРТНА ЗАНИМАЛНЯ

СРЕД ПРИРОДАТА В ГРАД РУСЕ

в реновираната база на брега на езеро Николово

Вече шеста поредна година организираме  Лятна Спортна Занималня. От петнадесет години сме активни треньори на деца между възраст от 3г и 14г. 

Лятната Спортна Занималня е насочена към деца с долна възрастова граница 6 г. 

В екипа ни има професионални педагози, а част от колегите ни имат и втора професия на медицински лица.

При нас децата ви  :

1.НАУЧВАТ СЕ НА ДИСЦИПЛИНА

Проучвания сочат, че когато ежедневието на децата е под график, те се чувстват спокойни и защитени.  

 

Колкото повече порастваме, толкова повече осъзнаваме колко важно е да умеем да планираме правилно времето си. Нужно е човек да може да определя приоритетите си, да знае как да разпределя правилно времето и задачите си, за да върви напред. Освен това, подобни умения помагат за добрата интеграция както в училище, така и на работното място и за по-лесното справяне с ежедневния стрес.

Ето защо е важно още от малки в децата да се изградят умения за планиране на времето, съзнание, че имат задължения и че носят отговорност за тях.

2.ТРЕНИРАТ ДА БЪДАТ ГЪВКАВИ И АДАПТИВНИ

Чрез различните щафетни игри, сме помислили и за тези качества на децата.
Претендиращи да са едни от най- ценните на съвремието. Игрите спомагат за единство на отборния дух, развиват лидерски умения.

Наличието на голямото разнообразие от игра, от самостоятелна до игра в малки или големи групи, от пасивна към по-активна игра дава умения за лидерство и авторитети. Последователност, както и помага на всяко дете да определи своето място в групата. Децата се научават да взаимодействат със своите съотборници и се учат да действат хармонично с другите, както и да зачитат

Спортът дисциплинира децата и развива в тях чувство на отдаденост. Играта по този начин придава усещане за стойност и принадлежност, които дейности в класната стая не са склонни да правят.

3.ПОДДЪРЖАТ СВОЕТО ДОБРО ФИЗИЧЕСКО И ПСИХИЧЕСКО ЗДРАВЕ

След всички онлайн уроци и заседяване пред компютрите. Ние ще имаме пълната грижа да раздвижим всеки мускул на децата.

Тези деца, които ще посещават и плувните тренировки ще получат, както знания и умения за цял живот, така и добра психическа и физическа издръжливост.

4. ИМАТ ПЪЛНОЦЕННО ВРЕМЕ СРЕД ПРИРОДАТА

5. АКТИВНО ЧЕТЕНЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО

И не на последно място  квалифициран педагог ежедневно ще обогатява знанията на децата ви. 

Както и ще ги въвлича в света на книгите. Ще развива речево-комуникативните им умения.

6.ИЗГРАДЕН БАЛАНСИРАН РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ

Заседналият начин на живот, часовете, прекарани в гледане на телевизия, играене на видеоигри и лошите хранителни навици са сред основните причини  за детското затлъстяване.  Храната спорта и сънят са трите важни стъпки за доброто здраве. За да ви улесним максимално, пълноценният сън ще оставим вие родителите да се погрижите.

 

*Ние от СКТ ДАЛЯН ще ви споделим в отделен файл хранителен режим изготвен специално от диетолог за да не мислите всеки ден какво разнообразно и пълноценно да приготвя на детето.

*Тези от вас, които нямат възможност да приготвят всеки ден храна, могат да направят заявки и за кетъринг.

Вашите деца ще станат самостоятелни, разбира се всяко с неговото си лично темпо и осъзнато здрави в края на занималнята.

ЕТО И КАКВО Е РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО ПО ЧАСОВЕ:

Всеки делничен ден лицензиран транспорт ще чака децата на определени градски спирки в града.
Попълните формуляра за да ни посочите от коя градска спирка да вземем детето ви.

08:00 – тръгване от посочената от родителя градска спирка посока Липник
08:45-9:00 – закуска
09:00-10:00 – преговор на учебния материал
10:00 -12:00 игри на открито
12:00- 12:45 обяд
13:00-13:45 четене
14:00 – 15:00 арт занималня и логични игри
15:00-15:15 плод
15:15-16:30 игри на открито
16:30 – тръгване от Николово към  к-с басейн „Дунав“.
17:00 Старт на плувните тренировки

 

*16:45 – 19:00 Родителите прибират децата

  • Ще имате яснота и прозрачност за ежедневието на децата ви чрез затворената група  във Фейсбук, където клубът качва  снимков материал от различните активности, които са правени през деня.
 
  •  Вие и вашите деца ще се чувствате удовлетворени, че сте имали възможността да предоставите на детето си пълноценно и забавно лято
 
  •  На родителите, които изявят желание ще ви изпратим седмично меню изготвено от диетолог .
 

ТАКСА и ЗАПЛАЩАНЕ

Дневна такса: в зависимост от плана, който си изберете. 

Транспортни услуги: 4.50лв в двете посоки

Заплащането се извършва по  предварителния избран план

Ето какво казват родителите  на вече участващи деца в нашата лятна занималня:

Казвам се Петя Василева и съм майка на Иван на 9 г. Тренира в СК "Далян" от 4 годишен. Лятната занималня на клуба е чудесно място за прекарване на ваканционните дни. Съчетанието на чист въздух, спорт и образование е най-доброто за децата ни, живеещи в свят на дигитални устройства. Занималнята ми дава спокойствие като родител, че детето прекарва деня си пълноценно. Тренировките на открито закалиха здравето на сина ми, направиха го организиран и дисциплини ран. Благодарна съм на СК "Далян" за професионализма, търпението и вдъхновението, което влагат в работата с децата ни. И все пак да кажа , че Вани няма някакви високи постижения или медали, обаче ходи с желание и се чувства добре в клуба. Това е важното за мен.

Бенай Йълдъръм, майка на Борис 9г, трениращ от 3г в клуба. Тренировките на открито, дисциплината на треньорите, и плуването възпитаха в сина ми постоянство, което се прояви с няколко медала и в училище. Започна да отказва да яде " мазни баници" - били забранени 🙂

Теодора Пенчева, майка на Антоанета 10г, тренираща от 4г в клуба. Чудесно място за летни занимания на моето дете. Чист въздух, образователна програма и спорт - чудесен начин за прекарване на лятната ваканция и създаване на нови приятелства. Спокойна съм, че детето ми е под добри грижи и същевременно се забавлява. Посещенията на занималнята направиха дъщеря ми по-самостоятелна и отговорна.

Ивелина Апостолова, майка на Ирен на 13г, тренираща в клуба от 5г Лятната спортна занималня на Далян е най-доброто място за забавлението и здравето на децата. Денят им е изпълнен с игри и спорт, а родителите знаят, че децата им се занимават с нещо интересно, приятно и полезно. Това е мястото, където всяко дете ще усети магията на спортуването и радостта от пълноценното общуване с приятели.

Наталия Кушева, майка на Преслав Кушев от 7 години в отбора, а Мартин от 4г в занималнята. Здравейте, искам да изкажа огромна благодарност на екипа на спортен клуб Далян- Русе. На всички възпитатели на малки и големи спортисти - казвам едно голямо Благодаря. Радвам се, че години наред имаме в Русе лятна занималня за малки и големи деца, която се намира на чудесно място сред природа в Николово - лесопарк Липник. Като майка на две подрастващи момчета се радвам, че Ви има, защото в трудни периоди каквито са летните ваканции умело ангажирате децата с тренировки - за да са здрави, с обучение - за да мислят и да се развиват и не на последно място с образователни игри - за да се забавляват. Сред колектива децата се научават да бъдат самостоятелни, възпитани и уважителни.

Scroll to Top